Friday, February 4, 2011

Tinta pertama.....

Holaaaa dan Assalamualaikum semua :)

Tanggal 04 Febuari 2011 merupakan permulaan bagiku untuk berblog hehehe....
Rasa teruja mix dengan "sakai" huahuahua.....
Erm sbg intro cm besa la kan,ceta pasal diri dan latar belakang....
Tak kenal maka tak cinta...Tak cuba maka tak merasa dan Tak rugi jika bercerita :)

For intro.....
H.E.R.E  I.S W.H.O. I.A.M


The next pic I.S M.Y B.I.G F.A.M.I.L.Y
Aku sebagai puteri sulung daripada 4 orang adik beradik yang semuanya adalah putera selepasku......
Md.Zul Azuan,Md Syukri dan juga Md Fikri....Dalam pic ni da my untie n uncle gak hehee.....we ar happy family :)


Next lagi.....nah A.I.S.H.I.T.E.R.U pic :)


Masih study lagi tahun ke-2 di Akademi Laut Malaysia...
Belayar jak keja bah...

Erm mula skolah tyme umur 4 tahun kt tadika hehehee.....
Then smbung kat Sek.Keb Pekan Weston...
Hehehehe kawan rapatku tyme ni c dang antik ( aidah),aming janah,belle,lily,fahmi c miji diva....hehehe dan ramai lagi 2....c abai baru kanal tyme program bakti anak angkt datin Azizah :)


Lepas 2 masuk asrama adudui....dkt sek.men.sains labuan,di pulau kunun hahahaa....

tugu peringatan SMSL  :)

Ni bas num 4...Hehehehe pengangkutan utama kalo mau p bndr :)

hehehehe muka-muka tyme skolah menengah bersama yun,gembel,hana,mima,peri dan nadia heheee......
buat sahabat tercintaku dyone,dkn,nelly,paji,efey,nema,tikah,ikah,leenny,nemo,sarimut,anui n ahli ntg yg len hehehehe muka kamu tyme budak2 nada dlm simpananku.....t ku upload ar hehhee

Destinasi seterusnya hehehehee....KML :)

di sinilah banyak ahli bina badan dilahirkan...hahahaha sebab tyme ni slalu jak tiada air jadi smua angkt air ja keja....lama2 muscle pun mula menjadi....

Dengan classmate n lec math yg sporting hehehee :)

Mula-mula lepas kt matrik nak terus study dkt UMS...Degree Fizik Elektronik namun jiwa lebih terarah kepada bidang perguruan...jadiiiiiiiii.....

Dan destinasi yang TERHANGAT DI PASARAN...... Institut perguruan guru kampus bahasa Melayu :)


hehehehehe bakal guru-guru yang sangat supportive...PPISMP A :)

Nie la pwencezz2 IB @ my lovely rumet :) 
Semua ni sumandak-sumandak bumi di bawah bayu.....ehehheee kan jadi cikgu kunun bah :)

 I.N.S.P.I.R.A.S.I dan I.D.O.L.A ku........
 Hj Abu Bakar Bin Salleh tokoh bapa terbaik hehehee dan Hjh.Latifah Matumar tokoh ibu tercinta :)

Dengan adanya insan-insan ini dalam hidup ku membuatkan aku terus bersemangat untuk hidup.....
Tintaku pertama berakhir dengan ucapan salam mukadimah dan salam perkenalan semua :)

5 comments:

  1. nice blog..i like it so much~~~~keep it up!

    ReplyDelete
  2. hehehehehe tq sifu aini :).....tq cooo much ~_^

    ReplyDelete
  3. nice page...cm batah sdh usulnya blog mu ani..hehe
    sma tah jua, aq pn bru b'blog ni...wakaka...truskan ke'excited'an kta..hehe.keyhh...

    ReplyDelete
  4. hehehehehe atu tah bah ketagih udah ni...ku liat2 kawan2ku b'blog skali ku cuba nah ktagih tah plg hehehee......tq 4 da support hehehee.....

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum zahara..
    nice blog lah etceli..chumill je..loikke it too much lahh..hehe
    kite sekapal lah nmpknye ye?hehe..bf u ALAM trengganu ye?
    jgn lupe follow blog i juge tau?huhu
    tengss

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp