Tuesday, May 31, 2011

TERKEJUT !!!!!!

Assalamualaikum pepss....
Part I


Masih rasa shock ni cmpur happy + teruja + tak sangka.....dalam keheningan malam ni dapat panggilan kol dari mr.sailorman... Mula2 tyme hp bunyi 2 skali tgok screen tiba2 muka zara jadi blank....pas beberapa saat 2 baru pick up balik n immediately angkat kol dari Mr.Sailorman...mana xnya sebab mmg xsngka dapat kol dari Mr.Sailorman..Slalu jarang dapat kol sbb kt kapal slalu xda line...Mr.Sailorman suruh try kol num digi dia tapi xdapat padahal ada line...antr msj ja dpt...tapi kesian kat dia antr msj RM2/sms...aduduiiii xsanggupppp den...






DAPAT KOL DALAM 15 MINIT MCM 2 TIBA...TIBA TALIAN TER"OFF"...MENANDAKAN KAD FON YG mR.sAILORMAN GUNA UNTK KOL 2 DAH HABIS...SEDIHHHH TAPI BERSYUKUR SANGAT DAPAT DENGAR SUARA mR.sAILORMAN...DIA SIHAT :) ITU YANG PENTING...


....................................................................................................................................................................
part II ...

woopsss.....Mr Sailorman kol balik tymeee zara syok2 tulis untk entry kali ni...syokk la sangat kan....yipppiiii super duper happy sekarang...1st tyme dalam masa 4 bulan Mr.Sailorman belayar dapat panggilan dari dia 3x sehari...dan gayut untk kali ni lebih 40 minit...betul2 buat zara bahagia....

Mr.Sailorman pesan :

* jangan nakal-nakal....
* jangan cari lelaki lain...tunggu dia balik
* dia suruh janji jangan berani2 kawen ng lelaki lain selain dia...
* dia cakap dia sentiasa ingat n cinta zara selamanya...
* t dia akan bawa ikan dolphin hehehee yg comel....
* dia pesan jaga diri baik-baik...

JAWAB ZARA : 

* Jangan risau Mr.Sailorman....zara akan jadi yang terbaik untuk anda *

"ONLY THE BEST MAN CAN GO TO THE SEA AND ONLY THE BEST GIRL CAN BE WITH THE BEST MAN"




tidur dengan gembira :) senyum untuk hari esok dan seterusnya......

7 comments:

  1. I am really happy to hear dat friend!!<3 i am also happy 4 U!!:)

    ReplyDelete
  2. nadia : tq dats heheheheh :)

    as-syifa' : ewahhhhh ewaahhh amboiii amboiii:)

    ReplyDelete
  3. terima kaciii heheee cik leen..anda pun semoga bahagia selalu ng enchik kaleem :)

    ReplyDelete
  4. hye dear, geng kapal jgk ye? salam kenal ^___^

    ReplyDelete
  5. yuhaaa heheheh :) salam kenal n keep it up ~_^

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp