Wednesday, June 22, 2011

Bunga kasut TERHANCUSSS !!!

Assalamualaikum semua n selamat sejahtera......


Heheehe sekarang zara dah jadi senior hohooo....2 hari lepas da student baru daftar masuk jadi xjd diva bongsu lagi dah kat maktab :p.....diva'zzz la sangat kan hahaa....untuk gembirakan hati o_0 ... nak dijadikan cerita hahaa sangat lucu...konon hari 1st kuliah untuk sem baru bermula dengan gembira...mmg gembira + LUCU sebab boleh2 aksesori kasut tertanggal...aduinaaa hahahaa....bunga ntah bersepah kat mana....sebelah da bunga..sebelah lagi hahaha xtau p mana....sekali pndang bawah...tooottsss hahaah bunga kasut sebelah kiri dah hilang...last2 dah rasa xseimbang...jadi zara pun tanpa membuang masa mencabut dengan senang hati bunga kasut yg sebelah kanan pulak....


Taraaaa.....mcmni jadi rupa kasut nih 0_o

nampak empty kan kat bahagian atas kasut nih :(
Rasa sayang lak nak buang kasut ni....jadi memandangkan zara selaku pelajar minor seni yg sangat-sangat lah "BERSENI" mengalahkan pelukis pro dengan yakin dan percaya hahahaha berhasrat untuk mengatalkan tangan n wat decoration baru kat atas kasut tuh hahahaa..nak renovate ckit.....Semalam operation kasut pun bermula selama 1 jam hahahaa.....

Bahan-bahan yg digunakan :

* Gunting
* Benang hitam
* Jarum
* Gam gajah
* Dekorasi buatan suka hati haha

Hasilnya satu kasut yg chomelll la sangat kan hahaha telah terhasil...berimaginasi ala-ala limited edition yg xboleh blah ~_^


 * kan dah ada benda alah warna pink kat atas nih *

HAHAHA xkesah yg pntg usaha kuang3x.....dapat gak tingkatkan kesenian yg terchintaaa....jadi sapa yg da kasut yg tercabut segala bunga,daun,pokok dan yg sewaktu dengannya bleh la bagi zara renovate huahuahua....kalo yakinlah ~~~

P/S : KALO NAK GELAK TENGOK KASUT NI GELAK JA...HAHAHAA

HHEHEE...macam biasalah lepas baca mesti dapat gula-gula hikhikhik 0_o tQ Coz reading :)


2 comments:

  1. Kalau Shag, biar jela kasut tu kosong dari nak menjahit. Keke :P

    psst. Better buang je word verification untuk komen ni. Susahkan commentators :D

    ReplyDelete
  2. Wowowowo...cantik sda bhaa kasut dia:)

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp