Tuesday, June 14, 2011

Fuhhh !!!!! Cobaan ~~

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera juga :)


Hurm masih ingin tersenyum meskipun sukar...zara juga manusia sama mcm korang semua...bila kamu benci akan perpisahan...nah Zara pun lagi 1000x benci...hurmmm sebab bila jauh di mata mula la ada rasa "KANGEN"...Apakan daya sudah begini yg harus dilalui....


diam-diam tapi lama-lama boleh merintih juga tawuuu ~~~
sabar jak la kan...dulu hari-hari depan mata...skrg hari-hari depan,belakang,atas,bawah....XDA PUN...
Tunggulah..di sini :
semoga dolphin menjadi teman sejati di sana k Mr.Sailorman aishiteru saya :)
Minggu depan Mr.Sailorman sampai AS then smbg balik belayar n kali ni palingg best sbb mybe akan pegi singapore...Asia mariii :) xkan nak europe ja...dah xda line..~~


speechless....Kangen banget 0_o


Pesanan Kepada Dolphin :


* Jangan lupa buat Mr.Sailorman tersenyum okeyy...
* Bila nampak Mr.Sailorman penat dun forget hiburkan k :)
* Jangan buat Mr.Sailorman bersedih walau sesaat pun...


tQ dOLPHIN O_O


>.<...apa-apa pun nah lolypop zara bagi kerana sudi baca ....

6 comments:

  1. Aishiteru,jgn nangis arhh..Sabar ja arhh,biarpun hati ko seolah2x merintih..huhuuhu...tahan ja la rinduu tuu...InsyaAllah,tidk lama lagi ketemu dgn dia gak..Amin...will owez support u geng!:) take care..jgn slalu dgr lagu yg akan mengingatkn dia dgn ko....fhm perasaan ko tuu..Sabar,sabar,sabar& sabar~

    ReplyDelete
  2. beb..jgn nangis2 slalu ahh..kita sama ja ni..tp at least aku ada sms tiap hari wlpun xda depan mata..dalam gambar ja ada..uwaaaa.. aku faham perasaan mu tu ehh...xpa..insyaAllah ada hikmah disebalik smua ni.. =) doakan ia selamat sepanjang dalam pelayaran dan dipermudahkan perjalanannya... amin.. -FADHILA-

    ReplyDelete
  3. tQ princess2 semua...cayang kamoo :)

    ReplyDelete
  4. | be strong mrs.sailormoon .
    i follow u , follow me back :)

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp