Wednesday, June 29, 2011

MUka Tyme Bergelar Budak SeKolah :)

Assalamualaikum semua n salam sejahtera....


Rasa mcm semangat lak nak tulis entry kali ni sebab nmpk sesuatu kat FB saudari ATIHRA :) ni hehee....Rindu sangat2 ng budak-budak ceria Batch tercinta " Next Teen Generation NTG ...kaMI lah juara , kamilah star SMSL ketika detik kegemilangan hehee....wahahaa hanya kami yg mengerti....


Tertarik ng gambar2 yg ada kat album ni MUKA MUDA...hehee credit to saudari Atihra hehe...kali ni banyak link lak kan hehee....


Nak tengok x muka zara tyme kat skola dulu hehee....Hhehee jgn gelak tau hahaa senyum boleh :p


NUR SITI ZAHARA BINTI ABU BAKAR
Ada ciri-ciri budak baik tak hehee....sangat rindu nak pakai baju uniform putih n tudung putih ni :) Erm jum tgok sekali pic Mr.Sailorman tyme ni nak x hehee ? 

MUHD. AFIQAFIF BIN ABDULLAH

Senyumanmu seputih colgate hehee....dulu xleh bawa handphone kat asrama jadi gambar pun limited edition jak..nasib da saudari Atihra hehee...Dan yg paling penting zara sangat rindu nak jejakkan kaki kat sini >>>>

SMSL TERCHENTA
Tidak lupa gak ng member2 Next TEen Generation...rindunya :( tak sabar nak jumpa semua sayang2 sekalian hehehe....skali lagi nak ucap tq dekat Saudari ATIHRA :) sebab uplod pic NTG....

KAMI NTG YG NAKAL TAPI BERAKAL

Opss mcm biasalah lepas baca mesti dapat lolypop :) Tq sebab sudi singgah sini ~_^ Saja nak share gambar tyme muda2 dulu hehee..sekarang sedikit dewasa dah 0_o
















5 comments:

  1. gilaa rindu zeee:(
    huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
    uit2 mo tumpang promot sni
    ada sepa2 mo header blog free?
    mari singgah blog saya!!

    ReplyDelete
  2. heehee mcm mau balik ka p skola menengah...kita jua 2 paling manang dulu hehe :) sweet memory to remember ~_^

    ReplyDelete
  3. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

    ReplyDelete
  4. huhuhu..zaman skolah zaman paling best!! hwhehhe...dah hampir 5 tahun tinggal zaman tu..rindu~

    ReplyDelete
  5. hehehehe 2 la kan...zaman sekolah adalah zaman yg tERbAIKKK !!!!

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp