Friday, June 24, 2011

PART 1 : Sambutan Hari Kita G.U.R.U 0_O

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)

Wowowowow hehehe hari ni 24 Jun 2011 merupakan "sambutan hari GURU" IPGKBM... Hhehee meriahh ooo~~~Part 1 ni Zara nak crita pasal gelagat "budak-budak OREN" dulu..sambutan hari guru ni dimulakan di padang dulu...apalagi acara wajib ialah goyang kiri,kanan,depan,belakang hahaa... 0_o..Acara dimulakan dengan senam aerobik dari kelas PPISMP 3B...Credit untuk mereka ~_^..hehehee sungguh seronok...tapi yang paling xbleh blah ialah KESEMANGATAN saudara ALHAADI ISMAIL dan juga TADONG EMPUAU..hahaha mengalahkan conductor kat depan 2 aksi dorg..mcm cacing kepanasan teett ..Tapi sayangnya aksi xsempat disnap sbb gerakan terlampau pantas n mantop :P..Suasana persekitaran mcm kat bwh ni :

Hheheeh tgk nih siap ada yg azan lagi kat tepi ni :P
BUDAK-BUDAK OREN GET READY TO DANCE :p
Da next action apa lagi SUKANEKA la..Tyme ni dalam hati ingat akan jadi penyokong setia..tup..tup BUDAK-BUDAK OREN ditakdirkan ikut SUKANEKA ni...hahaha kalo xda budak-budak oren acara xakan jalan ( orang harapan ) = P.E.R.A.S.A.N ~~Sebenarnya xsangka pon akan ikut tapi saudari RIRIN LINGUTAN hehee berjaya meniupkan semangat budak-budak oren untk join skali..hehe 12 org budak-budak oren yg jadi kanak2 ribena tadi ADI,BONG,HEN,WERE,ANJA,ISA,MASH,RIRIN,AINI,LIZA,SYIDAH DAN ZARA....mula2 shy-shy mioww ja semua..hahaa sekali enjin dah panas semua tak sedar DIRI dah..t'pekik terlolong hahaha :P Siap ada yeal(betul ke ejaan 2 haha guru bm xpro BI)  = BOLEH BAH KALO KO !!! 

PPISMP SEM 3 ( BUDAK-BUDAK OREN)
Acara yg disertai oleh budak-budak oren :

* BOLA N KAIN SARUNG = num 5 ( Enjin blm panas)
* LARI DENGAN KAYU (hentam) = num 1 ( wowowow )
* BAWA AIR DALAM BALDI = num 2 ( mula beraksi)
* TIUP N PECAH BELON = num 2 ( Hahaha ISA ETIT PALING JUARA)

Hahaa nama permainan kat atas ni Zara reka sendiri yg pntg boleh bah kalo ko :p..Tyme ni mmg lucu gila..hahaha tapi sayangnya xdpt nak snap gmbr..semua yg gila snap khusyuk xsedar diri beraksi :p tapi memang meriah oo...siap ada jurulatih g kat tepi = En Lee To Hai dan yg telah banyak berkorban hehe UZBA TEKUYONG selaku pemantau :) Hheee sangat seronok...Akhirnya budak-budak oren berjaya gak snap gmbr selepas selesai SUKANEKA..Kalo xsnap rasa xlengkap setiap hari-hari yg berlalu...mata ke atas tangan wt peace 0_o.. Credit to MIRA sebab snap gmbr bawah ni hehe...Kepada budak-budak oren yg mukanya xda kat bawah ni jgn maraaaa aaa :p...

KAMI BUDAK OREN :)
~_^ SELAMAT MENYAMBUT HARI GURU KEPADA SEMUA YG BERGELAR GURU ~_^


Hehehee nnt zara crta pasal SUMANDAK SEM 3 lak kat PART 2 hokeeyyy hehe...Hhehe selesai PART 1..nnt zara cerita lagi kat part yg seterusnya 0_o..mcm biasa selepas baca zara bagi gula-gula untuk semua....BOLEH BAH KALO KO !!!!! nah,jgn lupa senyum :)

P/S : Maafkan zara jika ada kesilapan :)












5 comments:

  1. so nice..<3 luv dat..together we achieve more!!:)

    ReplyDelete
  2. TQVM nadia nabilah hehehehehe....:)

    ReplyDelete
  3. HEHEHEHEHE....oooo bola n kain sarung..aper tue ea...lalala

    ReplyDelete
  4. kawan2 aku sangat gembira.. tq to all my pren..

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp