Sunday, July 3, 2011

Z.A.R.A itu dan ini o_0

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)

Hari ni ahad kan...jadi majority cuti hehehe....Semalam penat sangat dengan pelbagai aktvt yg xdpt dielakkan...sendiri mahu hahaa pa bleh buat...( aktiviti biarlah rahsia )....yg pntg bukan dating meeting okeyy !!!

Erm lama xtulis entry..hahahaa almaklumlah aktiviti kuliah semakin pesat 0_o...kali ni zara nak kongsi benda yg Zara buat dan Zara suka tengok :)....jum terjahhhhh
ZARA & AFIQ  Benda ni zara suka tgok sebab gabungan wrnanya yg Smart :) Maksud disebaliknya xpayah cakap la hehehe mmg suka banget ( apa ponn boleyyy ) o_o
HAND MADE (ANNEYOSAYO )
Ni Zara buat n tampal kat pintu bilik hehee....lama dah xbuat hiasan2 mcm ni..kalo dulu2 tyme kat skola men mmg tiap minggu nak hias dorm sebab da inspection :) Seterusnya...

JAUH TAPI DEKAT DI HATI :)
Ni pulak Zara buat hiasan ala2 poster...hihikhik...ntah jadi ntah x..tapi selain untuk cantik2, Zara wat benda ni untk jadikan semangat untuk zara :) Bila tgok ja smgt jadi berkobar-kobar..pa lagi dengan quoto kat atas ni...khas diceduk daripada ALAM..." Only the best man can go to the sea and only the best girl can be with the best man "...jadi Zara mesti jadi yang terbaik..Amin 0_o...The Next pulak hehee....

LANJUTAN IDEA
Hah ni pulak hiasan kat dinding bilik Zara kt hostel hehee.... Sebelah kanan 2 Zara letak gambar Family yg terchenta...Bercinta-cinta jua tapi FAMILY tetap yg pertama :) Nampak x yg kat atas sekali 2...tu xdiceduk dari mana2 oke..hehee 2 dah kira moto Zara sejak kat sekolah g...bunyinya mcmni : BE SLUMBER N SIMPLE BUT SMART AISHITERU :)

Zara lagi suka guna hiasan yg mmg Zara sendiri yang buat (hand made) rasa lagi berbaloi dengan cita rasa sendiri :)...Bila tension jak Zara akan tengok benda2 alah ni hehee....automatik Zara akan rasa happy and tension pun blahhh....

see!! apa yg kita lakukan juga mampu membahagiakan diri kita sendiri...xpayah tunggu n berharap orang lain nak bahagiakan kita...sayangi diri kita,itu penting !!!!


Zara suka gabungan wrna pink + biru laut :) Mcmni la pemandangan dasar yg membahagiakan Zara sekarang....bagi Zara,Zara akan buat apa sahaja yg mampu membuatkan diri Zara bahagia....walaupun pada awalnya penat nak hias2 semua ni tapi Zara xkisah ....yg pntg bahagia :) Kan bahagia 2 sesuatu yang indah....


Hehehe asyik cakap benda yg bahagia2 jak kan....Kalo yg sedih2 tu tak mau la cerita...hehe nnt tmbh gila...lagi semangat bila ngat benda2 yg kita suka daripada asyik dok fikir masalah jak...wahwahwah...apa ponn boleyyy....heheehe Tq 4 reading pepss !!! hdiah mcm biasa k...ambil kat bawah nih :)


kali ni istimewa sikit...Zara bagi kek 3 tingkat hehehe o_0














2 comments:

  1. =.="
    mmg btul la kata org, bilek org pmpuan mmg kemas dan berhias..

    ReplyDelete
  2. kak zara dtg la bilik lyeen dgn mash..hias jugak bole..hehehhehee:d

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp