Monday, December 12, 2011

jadi genk fiQ'Ra

hola semua..hav a gud day..


baru-baru ni zara da join satu genk ni hehehe...genk blog la kiranya...selalunya tengok da benda-benda spt genk ka GA ka dekat blog ni mcm xtertarik sangat..tapi dengan geng fiQ'Ra ni berminat pulak...hehehehe....macam best...lagi 1 sebab nak join b'cuz nama geng ni mcm da relation + chemistry+physics+math hehehe..melalut...dengan zara...best gak dapat join genk ni hehee....teringat la ngan chenta hati kononnya nama afiq...mcm gabungan nama lak secara tidak sengaja...afiq..zara...#$%^&*(..hhehe inferens yg xmenjadi..apa2 pun tq 4 da minister of this geng hehehe...geng ni siap da member card g tau...cute miut deco kaler pink mix black...warna lembut plus warna yg menawan tapi agak perahsia..hitam itu menawan..pink itu mempesona cewahhh hehehe...memandai...nak tengok x card ni...


-
-
-
tara...


comel kan member card ni....gambar dlm kad abaikan hahaha 0_o
nak join x...join la ramai2 hhehe..

meh join kat SINI jadi geng ramai2...

No comments:

Post a Comment

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp