Friday, January 27, 2012

GIVEAWAY BY NOUVEAU CLOSET

Wow assalamualaikum...


tiba-tiba rasa nak try GA..sebelum ni tengok2 skodeng2 makhluk ni hehehe...tiba-tiba tadi da member blogger ajak join and tag saya sekali...ni member yang cun 2 hehehe ana wow apa rasanya join GA ni ek...hehehe pengalaman pertama..ahh cuba jum :)





Syarat penyertaan giveway :

1. Buat satu entry yang bertajuk "GIVEAWAY BY NOUVEAU CLOSET"
2. Letak banner diatas dan linkkan sekali ke page blogshop kami
2. Follow blog dan like page Nouveau Closet
3. Tag 3 orang rakan blogger (pastikan diorang tau ea ^_^)
4. Kemudian, linkkan entry tersebut di bahagian komen entry ini. Letakkan Id follower dan Id facebook.
5. Syarat penyertaan bermula hari ini 24 Jan 2012 sehingga 12 Feb 2012


hadiah-hadiah semua mantops dan meletup heheheh...jom join skali...1st time join GA ni hehe..pengalaman baharu...ntah betul ka tidak cara wat bnda ni huahauhua....biar ler manusia belajar dari kesilapan kan....yg penting mencuba...daripada takut kerana gagal :D



nak tag 3 budak chomel iaitu :

selamat mencuba hehehehe...




4 comments:

  1. tQ kak zara..insyaalah join..^^
    best ni..hehe

    ReplyDelete
  2. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/01/vote-for-dewisyifaindehouseblogspotcom.html

    Lyeen harap sangat-sangat u all berbesar hati dan meringankan jari-jemari anda untuk tekan butang "VOTE" tu..Okey..:)

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp