Friday, January 27, 2012

Sambut hari jadi dengan kawan-kawan kat hostel :)

Assalamualaikum semua...


Hari ni nak wat entry khas buat kawan-kawan yg telah sambut hari jadi saya pada tanggal 13 JANUARI baru2 ni...ok wat sambut kat hostel...still happy + bahagia...sebab da kawan-kawan yang sambut hehe..tq semua terutama sekali buat princess2 saya hehehe...u oll da best frends 4 me hehehe...silalah kembang kempis :D tapi serius anda semua terbaikk ^_^


<<<< nak dengar tak hehee c ekin punya kerja >>>>>>


video

<<<ni la vokal mantap gabungan ekin-nadia-yati-nema-aini-naien-ririn-situt yang nyanyi hehehe>>>>
       
jum tengok gambar kami yg menceritakan segala story morie yg berlaku...:D 
tq 4 da chomelss n sedapss kek


sedapnyaa pizza ni hehehe...

really appreciate this....inspire :) tq yati...

sangat sedap hehehe...

Kami kembar xseiras hehehe..

princess2 kesayangan saya...tq so much ekin-nadia-yati-aini-nema-naien-ririn-kim-siti

nice kaler hehehe..tq aini ^_^

dua-dua sedap hehehe

tq aini :)...chomelll

tq ririn 4 da cute one...polka2 :)


nice quoto..tq so much dalink naien :)

nice one beb....chomellll hehe tq nadia :)

terima kasih sayang-sayang sekalian :)

tq bonda siti halimah :) sangat teruja mumuwahh

Lovely pink yeah!!! tq so much adek nazmie :)

meh kita bagi-bagi hehehehe....i love u oll so muchhh

"CREDIT UNTUK EKIN AND YATI SEBAB TANGKAP GAMBAR SEBAGAI KENANGAN KITA"
p/s :
Ya Allah aku bersyukur kerana engkau memilihku untuk menjadi penghuni di duniamu...

kepada keluarga yang jauh di mata...tq so much 4 da wish hhehehe terutama sekali buat mama dan bapa  yang membuat saya ada di dunia...

kepada kawan-kawan yang wish birthday saya xkira la secara berdepan, dlm fb,kol,masej dll tu tq so much...

tq so much juga untuk classmate PISMP 1A sebab nyanyi lagu birthday yang sangat merdu hehe..love you oll :)


" hargailah kawan yang ada untuk kita, bukan mencari musuh yang cemburu memandang kita "

7 comments:

  1. myra folo kamoo jgk somel
    btw happybirthday dear ;)

    ReplyDelete
  2. Sama2 juga Zara.. Semoga apa yang kau inginkan tercapai..=)

    aku paling suka ayat ni..
    Ya Allah aku bersyukur kerana engkau memilihku untuk menjadi penghuni di duniamu...dan juga ayat yang terakhir..=)

    ReplyDelete
  3. Hhehehehe tq :) amin...<3 <3 sama-sama kita menjaga hubungan agar sentiasa berkekalan...

    ReplyDelete
  4. Happy birthday kak zara,..semoga semua yg kak zara impikan tercapai dan sukses selalu...^^...Lyeen xda bg apa2..doa dan cupcakes besar jak la ya..hehehe:)

    ReplyDelete
  5. epy bday syg...huhu... syg u... ada rzeki kite jumpa yer.. i nk turun KL nnti..nk shping..

    ReplyDelete
  6. Omaigad..cumel sgt2...huhuu..semua la cute...like3x! (:

    ReplyDelete
  7. heheheheh...sahabat itu peneman sejati :)

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp