Sunday, January 29, 2012

ZARA BERTEMU IZARA VANILA COKLAT

Assalamualaikum semua...


Fuhh penat sungguh semalam sebab jalan-jalan ke shah alam terjah karnival karangkraf 2012... yang paling tak tahan tunggu KTM lama sangat heheeh..tapi xapa la pengalaman...tak semua apa yang kita nak cepat kita dapat kan heheehe..


sebenarnya nak fokuskan cerita hehe...semalam tyme dekat booth majalah remaja ni zara tengok-tengok la edisi latest majalah remaja untuk bulan feb ni..sekali cover depan majalah 2 ialah IZARA...heroin drama meletupss sekarang ni "vanila coklat"..kisah percintaan remaja la kiranya...zara pun ambil la satu sekali ada seorang kakak ni tanya...nak gambar n sign izara x??? lepas 2 saya cakap aik ok jugak..then ambil la sign izara ni hehehe...


dialog : nama sapa??? zara ler hehehe
-
-
-



-nak tau pa jadi??? part nak tulis kepada siapa kan...izara pun tanya la nama saya..sekali hahaha dah sama la pulak sikit nama gelaran ni konon...member slalu panggil zara..jadi saya bagitau la nama zara...hahaha terus si Izara ni terkezutt tapi xsampai la terkezutt beruk kan..hahaha padan muka..nak buat macamna dah nama panggilan mcm 2 kan...tersama la pulak..tapi saya lagi femes :D...TOINK..TOINKK...
dialog izara : aik betul ke nama sama ni...zara: iya la cik akak terima la hakikat hahaha:D



Akhirnya hakikat pun diterima huahuahua...


sekian hehehe...:) dekat karangkraf beli 2 buah novel hehehe..t updated lak pasal novel...huahua..beli bukan saja-saja tau..t nak buat novel untuk task..penting jadi buat la research sikit-sikit hehe....



4 comments:

  1. bestnya..hehehe..lps ni lyeen dtg bilik kak zara mnta sign..^^

    ReplyDelete
  2. cik lyeen : hahahaha bawa banner besar tau lyeen..jangan lupa cupcakes sekali ^_^

    deqla manjew : chomel n slim daripada dia dalam tv...

    ReplyDelete
  3. macam kecik je izara ni kan? =)

    ReplyDelete

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp