Saturday, May 5, 2012

J.A.D.U.A.L E.X.A.M :)

Assalamualaikum warga dunia...:)


nak wat post yg simple2 ja hari ni...untuk aktiviti lain belum da masa nak update g hehehe..terutama sekali pengalaman baharu main B.O.W.L.I.N.G....Da masa sa update supaya U-P-T-O-D-A-T-E....


Nak share jadual exam untuk PISMP Sem 1 Ambilan Jan 2012 major BM..Hikhik semangat tau i uolsss untuk decorate2 jadual nih....dengan tujuan supaya saya semangat nak duduki exam...E.X.A.M~~~ grrr....gemuruh menyerbu..hikhik...opsss lupa ng motif utama..tujuan nak post jadual jer kan hikhik...termengarut yang bukan2...tidak F.O.K.U.S....


Abaikan gambar saya pada bahagian tepi belah kanan...nanti anda tak fokus exam hahaa..duk bayang muka i yang tak berapa nak menyenangkan tuh!!! tapi saya bersyukur dengan ciptaan ini...:)


oke fokus!!!



 credit untuk sahabat saya Mashlina Mokhsar n Nur Adibah Sallehuddin sebab post n re-post balik jadual exam ni :)

semangat decorate2 jadual exam dah ada dah..harap2 semangat study pun membara2 macam warna-warna dalam jadual nih :)

~G.O.O.D L.U.C.K S.E.M.U.A~


1 comment:

silalah buat karangan yang panjangnya tidak melebihi 180 pp